Ultima Ora

08:54 Teodorovici: Mi-am depus candidatura pentru funcţia de preşedinte al PSD

Fostul preşedinte executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a anunţat că şi-a depus candidatura pentru conducerea partidului, în condiţiile prevăzute de Statutul validat de Tribunalul Bucureşti. Teodorovici face apel la responsabilitatea membrilor de partid care vor participa la Congres să nu accepte un simulacru de alegeri, în care preşedintele să fie ales cu votul unanimităţii.

”Nu vreau să validez alegerea în mod nestatutar şi nedemocratic a unui preşedinte PSD! Cu atât mai mult, nu voi valida alegerea unui preşedinte printr-un simulacru de alegeri, atunci când regulile se schimbă în timpul jocului tocmai pentru a diminua şansele altor potenţiali candidaţi sau a le anula pe cele ale candidaţilor care ar putea să se decidă în ultimul moment, a scris Teodorovici pe Facebook.

Acesta afirmă că şi-a depus candidatura pentru funcţia de preşedinte al formaţiunii, în condiţiile prevăzute de statutul PSD, validat de Tribunalul Bucureşti.

”Am ales să particip la orice competiţie electorală fundamentată pe aceleaşi reguli! Fac apel la responsabilitatea tuturor membrilor PSD care vor participa la Congres, indiferent de funcţia pe care o ocupă în partid şi de organizaţia judeţeană de care aparţin, să înţeleagă că PSD nu are nevoie, în special în situaţia actuală, să se prezinte în faţa electoratului cu un simulacru de alegeri, cu oameni ascunşi în spatele unor liste şi, mai ales, cu riscul participării unui singur candidat şi care să fie ales, eventual, cu unanimitate de voturi, ca în vremurile pe care le speram apuse!”, a mai scris Teodorovici.

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, a anunţat că-l susţine pe Teodorovici, pe care-l consideră ”singura şansā pentru a ne putea recupera partidul”.

”Eugen Orlando Teodorovici şi-a depus candidatura pentru funcţia de Presedinte al PSD! În conformitate cu Statutul actual al partidului. Pe care Ciolacu îl calcā în picioare cu bocancii primiţi de la cazarmā. Îl sustin pe Eugen şi ar trebui sā o faceţi şi voi! Este singura sansā pentru a ne putea recupera partidul”, a scris Ştefănescu pe Facebook.

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, vineri, proiectul politic cu care candidează la Congresul PSD, care este programat pentru 22 august.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here