Ultima Ora

08:54 PMP Gorj a stabilit candidații la primăriile din Țicleni, Ciuperceni și Peștișani

PMP Gorj a stabilit candidații la primăriile din Țicleni, Ciuperceni și Peștișani: Silviu Sprînceană, Vitali Vasilache și Cornel Rădulescu.

La Peștișani, Rădulescu a plecat din PNL, alături de unii dintre consilierii locali, de supărare că partidul a decis să-l susțină pe Ilie Fuiorea.

„Am fost președinte PNL Peștișani, nu m-am înțeles cu PNL deoarece pune presiune și eu nu pot să lucrez sub presiune. Am luptat cu echipa aceasta pentru PNL, voi lupta pentru PMP și cred că suntem prima opțiune pentru oamenii din comună. Suntem oameni tineri și știm ce trebuie să facem în comună. Am fost amenințați de președintele PNL de la Peștișani că nu vreau să-i ajut pe ei, pe liberali la alegerile locale. Mai am și alți colegi care vor veni alături de mine, pe care o să-i anunț public la timpul respectiv, pentru că acum oamenii se tem de președintele de acolo, însă, sunt convins că vom face o treabă bună”, a declarat Cornel Rădulescu.

„Noi am venit la PMP fiind marginalizați de PNL. S-a discutat, în primă fază, să facem un sondaj și cine va ieși cel mai bine în cifre să candideze pentru primărie, dar, domnul Grivei și domnul Poenaru au pus presiune pe domnul Rădulescu. Dânșii au considerat că e mai bun Ilie Fuiorea, neavând niciun criteriu de departajare. Pentru acest fapt, noi am făcut pasul spre PMP și vom demonstra că vom face o treabă bună. Vrem să câștigăm Primăria Peștișani”, a declarat fostul vicepreședinte al PNL Peștișani, Alin Fuiorea.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here