Ultima Ora

08:54 Fată de 13 ani, plecată de acasă cu sora de numai 2 ani

Polițiștii gorjeni caută o fată de 13 ani care a plecat de acasă cu sora de numai 2 ani. Cele două locuiau, fără forme legale, în orașul Târgu-Cărbunești, dispariția fiind anunțată de o mătușă.

”La data de 31 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu-Cărbunești au fost sesizaţi de către o femeie, de 33 de ani, din comuna Jupânești, cu privire la faptul că nepoata sa Berbece Nicoleta, de 13 ani, din comuna Argetoaia, județul Dolj, care locuiește fără forme legale în orașul Târgu-Cărbunești, în noaptea de 30/31 august a.c., a plecat  în mod voluntar de la domiciliu, cu un tânăr, de 15 ani, din comuna Scoarța, și până în prezent nu a mai revenit, luând-o cu ea și pe sora ei minoră, în vârstă de doi ani.

Semnalmente: înălţime de 1,60 m, greutate aproximativ 50 kg, păr blond, faţă ovală, ochi căprui, constituție atletică. Persoanele care pot oferi detalii care să ducă la identificarea tinerei, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliție” a transmis Poliția Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here