Ultima Ora

08:54 Contre înaintea votului pe MOȚIUNE. Weber: Guvern incompetent. Vîlceanu: Pesediștilor le este frică de votul românilor

Birourile permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului se reunesc în şedinţă marţi, începând cu ora 12.00, pentru a stabili calendarul pentru dezbaterea şi votul la moţiunea de cenzură iniţiată de social-democraţi.

Moţiunea de cenzură cu titlul “Guvernul Orban/PNL – privatizarea democraţiei româneşti”, semnată de 208 parlamentari, a fost citită, luni, în parlament. Cu sprijinul UDMR şi al altor parlamentari, social-democraţii susţin că au voturile necesare răsturnării Cabinetului Orban.

Mihai Weber, președinte PSD Gorj, argumentează că guvernul Orban trebuie să plece din cauza ”atacului la adresa sistemului democratic din România, la adresa Parlamentului României, nerespectării deciziilor Curții Constituționale și ale Comisiei de la Veneția, precum și a politicii de austeritate impuse românilor”. Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj, afirmă, însă, că moțiunea de cenzură arată disperarea și teama social-democraților că ”la alegerile în două tururi vor fi decimați”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here