Ultima Ora

08:53 Romanescu: Stabilim un etalon al calității pentru școlile din Târgu Jiu

Primarul Marcel Romanescu a anunțat că vor fi continuate investițiile în unitățile de învățământ din municipiu.

”Stabilim un etalon al calității pentru unitățile de învățământ din municipiul Târgu Jiu. Se construiește mult, am reabilitat școli, grădinițe și creșe, iar rezultatul poate fi văzut de orice cetățean. Școala Gimnazială „Sfântul Nicolae”, spre exemplu, a beneficiat în ultimii ani de investiții importante. Acum, are și o baza sportivă modernă, ca în cazul multor unități de învățământ târgujiene, și așa cum ne-am propus să avem în toate școlile din municipiu. Trebuie să mulțumesc pentru implicare directorului școlii, Alin Sulea, dar și doamnei director adjunct Liliana Călugăru” a declarat primarul Marcel Romanescu.

Edilul anunță că, în cazul creșelor și grădinițelor, se fac eforturi pentru a asigura numărul de locuri necesar, mai ales în contextul regulilor impuse de pandemie, ce obligă formarea de grupe cu mai puțini copii.

”Iată un exemplu: Grădinița Nr. 1, din zona Griviței, acolo unde tocmai au fost finalizate lucrările de extindere și unde am investit mult și în dotarea unității. Totul cu implicarea doamnei director Claudia Burci. Construcții noi sau reabilitate, dotări moderne, asigurarea a tot ceea ce este necesar pentru funcționarea în condiții optime a unităților de învățământ, toate aceste eforturi le facem pentru copiii noștri, pentru ca ei să beneficieze de un învățământ de calitate” a mai transmis, pe pagina de socializare, Romanescu.

Comment here