Sportive

Derby târgujian la Juniori 3, sâmbătă, în Sala Sporturilor

Derby la nivel juvenil. Echipa de handbal masculin Juniori 3 a CSM Târgu Jiu întâlnește LPS Târgu Jiu, sâmbătă, de la ora 10.00, într-un meci care contează pentru etapa a-2-a din Seria F și în care LPS Târgu Jiu are calitatea de echipă gazdă.

Sâmbătă, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu se confruntă două echipe care au avut un start bun de campionat. Atât CSM Târgu Jiu, cât şi LPS Târgu Jiu, au început cu victorii în runda de debut.

În premieră, CSM Târgu Jiu are o echipă masculină înscrisă în Campionatul Național rezervat juniorilor 3, iar pentru handbaliştii pregătiţi de Vali Popescu este primul meci la acest nivel în Sala Sporturilor, chiar dacă LPS are statutul de echipă gazdă la această confruntare. Popescu le cere tinerilor săi jucători să treacă peste emoţiile inerente unui astfel de meci şi să intre pe teren cu mult curaj.  

Ceea ce îmi doresc eu cel mai mult de la meciul de sâmbătă este ca jucătorii mei să abordeze partida cu mult curaj, fără emoţii, chiar dacă jucam după mult timp acasă, în Sala Sporturilor. Avem la această categorie de vârstă câţiva jucători cu reale calități, pe care trebuie să-i încurajăm și să-i susținem. Dacă rezultatul va fi unul pozitiv şi bucuria noastră va fi cu atât mai mare”, a declarat Vali Popescu. 

Comments (1)

Comment here