Ultima Ora

08:52 Ungureanu: Mă gândesc să contest amenda

Primarul de la Bălești, Mădălin Ungureanu, a fost amendat, vineri seară, cu 3000 de lei după ce și-a organizat ziua de naștere într-un local din comună. Edilul susține că legea a fost respectată și ia în calcul să conteste amenda.

„Nu a fost vorba de o petrecere, ci de o întâlnire cu ocazia zilei mele de naștere, care s-a desfășurat în comuna Bălești, la un local. Au fost invitate în jur de 50 de persoane. Capacitatea restaurantului este de 500 de locuri, iar 50 de persoane nu înseamnă nici 30 la sută din capacitatea localului, adică suntem în temeiul legal, în normele emise de către Comitetul Național pentru Situații de Urgență. La ora 22:00 s-a terminat totul, după care au intervenit cei de la poliție și am primit o sancțiune pe care mi-o asum. Mă gândesc să contest amenda în instanța de judecată. Rămâne de văzut. Nu contează ce invitați am avut. Este o problemă strict personală ce persoane au venit. Când a venit poliția a constatat că nu erau lăutari“ a declarat Ungureanu.

Comments (1)

  1. Ai fi meritat o amenda de 3 miliarde, politruci papagali, propovaduiti distantsre, masca etc insa faceti pe dos. Cand e vorba de voi nu mai sunt reguli.

Comment here