Ultima Ora

08:52 Se ceartă pe deșeurile aruncate prin județ! Buduran îl acuză pe Luis Popa de PLAGIAT

Alexandru Buduran, noul director al Sistemului de Gospodărire a Apelor Gorj îl acuză pe Luis Popa, Șeful Serviciului de Gestionare a Deșeurilor din cadrul CJ Gorj, că i-a furat ideea cu platforma online pe care gorjenii să semnaleze focarele de gunoaie din județ.

„Există un site, senzorulgunoaielor, care a fost lansat pe 28 decembrie și alții au apărut imediat după sărbători cu o idee asemănătoare pe care eu consider că am avut-o și a fost preluată pentru câștig electoral, fiind mai vizibili în spațiul public. Mă refer la domnul Luis Popa. De ce nu a avut această idee mai demult? Sunt de acord că poate să fie îmbrățișată, dar nu să-și aroge întregul merit, pentru că a ieșit în spațiul public și a declarat că este ideea dumnealui“ a declarat Buduran.

„Așa se întâmplă atunci când te trezești director peste noapte și nu prea știi ce se întâmplă în jurul tău, începi să vorbești fără să verifici. I-aș recomanda acestui director «tânăr, frumos și liber», înainte să vorbească prima dată, să verifice cum stă cu deșeurile pe marginea apelor, iar dacă nu știe unde să caute… îl pot ajuta…și chiar o să-i indic câteva zone în perioada următoare. Iar despre plagiat îi recomand să mai citească și el presa locală din ultimii doi ani cel puțin, în caz că nu știe unde să caute …, la fel, îl pot ajuta“ a reacționat Popa.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (2)

  1. Flăcăi, victoria va aparține CUI VA FACE PLATFORMA AIA ONLINE, nu cui are patalamaua de la OSIM!…

Comment here