Ultima Ora

08:51 SURSE: Primar din Gorj, anchetat pentru șpagă

Organele judiciare efectuează, de câteva săptămâni, cercetări în legătură cu o presupusă șpagă care ar fi ajuns la primarul comunei Albeni, Silviu Ionuț Stan, în schimbul unei angajări, dezvăluie gorjonline.ro.

Conform sursei citate, în ultimele zile, organele judiciare au audiat mai multe persoane care au cunoștință despre o angajare la Primăria Comunei Albeni pentru suma de 1.500 de euro. Inițial, Florin Cipici, omul de încredere al primarului Silviu Ionuț Stan, ar fi cerut dublu, chiar într-un birou al primăriei, de față fiind și șeful administrației publice locale, numai că, în final, s-a căzut de acord pentru cei 1.500 de euro.

În același dosar se fac cercetări și cu privire la achiziționarea unor materiale pentru lucrările la diverse obiective din comună și a unei cantități de țeavă care au ajuns la casa pe care primarul Stan și-a construit-o în Târgu-Jiu. Sursele citate susțin că organele judiciare dețin probe indubitabile în legătură cu aceste aspecte și că nu este exclus ca Ionuț Stan să fie reținut în acest dosar, în zilele următoare, mai arată gorjonline.ro.

Comment here