Ultima Ora

08:51 PSD Gorj: Învățământul din Gorj a pierdut un om de mare valoare

Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” a pierdut, marți, o parte din sufletul său, este notat pe pagina de socializare a unității de învățământ.

”Profesor extraordinar, critic literar de excepție și personalitate marcantă a culturii gorjene, dar mai presus de orice mamă, soție și prieten devotat, doamna profesoară Elena Roată a prins prea repede soarele în mâini… „Când voi pleca, să știți că mă veți găsi mereu aici, la școală!”. Cu imensă durere, doamna profesoară Elena Roată, vă promitem că vă vom păstra mereu, aici, la „Tudorul” pe care l-ați iubit nețărmurit! Odihnă veșnică!” a transmis CNTV.

Decesul unuia dintre cei mai valoroși dascăli ai Gorjului este deplâns și de organizația PSD.

”Vestea cumplită a dispariției doamnei Elena Roată ne-a zguduit pe toți, deopotrivă. Un om deosebit și un dascăl de excepție pleacă prea devreme dintre noi, spre o lume mai bună! Contribuția profesorului de Limba și Literatura Română, din cadrul Colegului Național „Tudor Vladimirescu”, Elena Roată, la performanțele obținute de elevii târgujieni în multiplele competiții câștigate este indiscutabilă! Învățământul gorjean a pierdut un om de mare valoare prin decesul doamnei profesor. Conducerea Partidului Social Democrat Gorj exprimă sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să o odihnească în pace!” a transmis biroul de presă al PSD Gorj

Comment here