Ultima Ora

08:51 Persoană fără adăpost, în șoc hipotermic la scara unui bloc din Târgu-Jiu

Polițiștii locali au fost sesizați, marți, în legătură cu prezența unei persoane fără adăpost pe Bulevardul Constantin Brâncuși din Târgu-Jiu, care dormea chiar lângă ușa de acces dintr-un bloc de locuințe.

Ajunși la fața locului, agenții au constatat că persoana respectivă nu se putea mișca, aflându-se în pericol de șoc hipotermic. Bărbatul a fost preluat de ambulanță în vederea acordării de îngrijiri medicale.

”Pe timpul sezonului rece, polițiștii locali desfășoară permanent acțiuni de identificare a persoanelor fără adăpost pentru luarea măsurilor de protejare a vieții și sănătății acestora, prin îndrumarea lor către Centrul Social de Urgență pentru Persoanele Fără Adăpost – Casa „Iris”. Acest centru are sediul în Municipiul Târgu Jiu, str. Dacia, nr. 13, și asigură condiții corespunzătoare de cazare pe timpul nopţii, igienă corporală, asistenţă medicală primară, supraveghere, servicii sociale și consiliere. În cazul în care observați persoane fără adăpost pe raza municipiului Târgu-Jiu, vă rugăm să apelați numărul de telefon al Dispeceratului Poliției Locale Târgu Jiu 0253/ 225 434, disponibil 24 de ore din 24! Fiecare apel poate salva o viață” transmite Poliția Locală Târgu-Jiu.

Comment here