Ultima Ora

08:51 Morega avertizează conducerea UATAA Motru

Primarul municipiului Motru, Cosmin Morega, cere conducerii Uzinei de Agent Termic să furnizeze, din această săptămână, căldură către populație și instituțiile de învățământ. În caz contrar, edilul amenință cu sancțiuni.

”Acest lucru va fi făcut obligatoriu datorită legii care impune distribuirea căldurii când temperaturile scad și, deja, acest lucru s-a întâmplat. Da, cunosc că apa caldă este călâie și nu are parametrii normali. Da, trebuie dat drumul la căldură, temperaturile fiind scăzute de la o zi la alta tot mai mult, acest lucru resimțindu-se în apartamentul fiecăruia, dar și în sălile de clasă.

Da, am grăbit remedierea defecțiunilor (revizie) tocmai pentru a porni centrala și distribui agentul termic conform legii. Pentru toate acestea, conducerea UATAA va trebui să ia toate măsurile necesare, iar în această săptămână motrenii să beneficieze de căldură și apă caldă în parametri normali. Eu, personal, dar și datorită funcției pe care mi-ați încredințat-o, îi sustin cu tot ceea ce trebuie pentru a realiza cât mai repede punerea în funcțiune a centralei.

Nu ascund nici faptul că, în caz contrar, nu voi ezita să îi sancționez maxim pe cei vinovați de nepunerea în funcțiune a centralei, în vederea distribuirii agentului termic și a apei calde. Unde-i lege, nu-i tocmeală. Ea trebuie respectată întocmai!” transmite Morega.

Comment here