Ultima Ora

08:51 Mineri în stradă, la Târgu-Jiu. CE Oltenia: Solicitările privind modificarea Legii pensiilor, atributul Parlamentului României

Minerii din cadrul sindicatului condus de Nicu Bunoaica vor protesta, și astăzi, la Târgu-Jiu, pentru reducerea vârstei de pensionare. Printr-un comunicat de presă, Complexul Energetic Oltenia a transmis că solicitările privind modificarea Legii pensiilor țin de Parlamentul României.

”Complexul Energetic Oltenia a luat act de acțiunea desfășurată de „Sindicatul Solidaritatea 2013” prin care a fost pichetat Sediul Prefecturii Gorj, în data de 08.02.2021. Analizând lista de revendicări făcută publică de conducerea sindicatului, s-a constatat că solicitările privind modificarea legii pensiilor sunt de atributul Parlamentului României pentru a putea fi aprobate.

Referitor la trimiterile legate de activitatea de achiziții și încadrarea în normele de mediu, facem precizarea că în desfășurarea acestor activități sunt respectate normele legale ce reglementează domeniile respective.

Conducerea Complexului Energetic Oltenia a manifestat și manifestă, în continuare, față de toate organizațiile sindicale constituite la nivelul societății, disponibilitate de dialog, respectând normele privind informarea salariaților cu privire la aspectele economice și sociale cu care se confruntă societatea” a transmis CE Oltenia.

Comment here