Ultima Ora

08:50 Șefi din CE Oltenia, în izolare la domiciliu

Mai mulți șefi din Complexul Energetic Oltenia au fost izolați la domiciliu după ce au intrat în contact cu colegi care au fost, apoi, testați pozitiv pentru Covid-19, relatează pandurul.ro. Printre directorii aflați în izolare sunt Cătălin Stănculescu, Gheorghe Dobrițanu, Ion Petroniu și Sorin Alecu.

În total, până acum, 20 de angajați ai companiei energetice au fost confirmați cu noul tip de coronavirus, 4 din rândul TESA. Cei mai mulți dintre minerii infectați până acum au fost vindecați și externați, ba chiar s-au și întors la muncă, după cele 14 zile de izolare de la data externării. Zeci de angajați au fost izolați la domiciliu după ce au intrat în contact cu cei 4 salariați din TESA infectați cu Covid-19. Printre aceștia, și persoane din conducerea companiei, oameni care acum lucrează de la domiciliu pentru ca activitatea producătorului de energie să nu fie afectată.

„Sunt câteva zeci de angajați care au fost izolați. 23-24 de salariați sunt izolați după ce au fost confirmate cazurile din TESA. Avem director de direcție, este și directorul Direcției Miniere, a avut contact pe 5 mai într-o comisie, avem șefi de departamente. Sunt activi, lucrează în comisii de acasă. Își fac treaba, nu blocăm activitatea chiar dacă aceste persoane sunt în izolare. Joi, vineri, o să revină la activitate. Nu au fost testați, nu au nici simptome de niciun fel”, a spus managerul CE Oltenia, Daniel Burlan.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here