Ultima Ora

08:50 Scandalul gunoaielor la Motru. Se acuză reciproc de sabotaj

Gunoaiele au fost ridicate la Motru, anunță primarul PSD Cosmin Morega, după ce, duminică dimineața, a publicat imagini cu mormane de deșeuri lângă ghenele din oraș și acuza management defectuos la Direcția Publică și o încercare de sabotaj.

”După intervenția domnului primar și a Poliției Locale, situația a intrat în normalitate” a anunțat, câteva ore mai târziu, Primăria Motru.

”A văzut cineva un primar sau un polițist local care au strâns gunoiul? Mulțumesc colegilor mei de la Direcția Publică Motru, care în fiecare zi se implică ca orașul nostru să fie curat și mai frumos! La mulți ani! Și, nu puneți la suflet răutățile unui om mic!” a reacționat șeful liberal al Direcției Publice, Dan Matei, pe Facebook.

Anterior, Matei acuzase, tot pe pagina de socializare, că ghenele de gunoi au fost răsturnate intenționat.

”S-a coborât atât de jos încât a ajuns să trimită ,, niște băieți” să golească pe jos câteva containere de la platforma de la J4 înainte de a ajunge mașina de gunoi. În fotografii se văd containerele care au fost golite intenționat. La ora 7 și 15 platforma de gunoi era curată conform programului. Întreg demersul ca să poată urla ca în cazul UATAA : SABOTAJ!!!” a scris liderul PNL Motru.

Comment here