Ultima Ora

08:50 Manelistul Florin Salam, dus la audieri. Este acuzat de înşelăciune

Cântăreţul de manele Florin Salam a fost ridicat, joi dimineaţă, şi dus la audieri la Secţia 2 Poliție din Capitală, fiind acuzat de înşelăciune, după ce a încasat bani în avans de la trei persoane, pentru a cânta la diferite evenimente şi nu s-a mai prezentat pentru a-şi onora angajamentul. În acest dosar au avut loc, joi dimineaţă, trei percheziţii, alte două persoane fiind cercetate alături de Florin Salam.

”Astăzi, 14 martie 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 2 Poliţie pun în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară, în Municipiul Bucureşti,  într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârşirea a trei infracţiuni de înşelăciune, prejudiciul fiind de aproximativ 18.000 de euro”, anunţă Poliția Capitalei.

Surse apropiate anchetei afirmă că cel vizat este cântăreţul de manele Florin Salam. Conform surselor citate, la Secţia 2 Poliţie au fost înregistrate plângerile a trei persoane care sesizau faptul că ar fi plătit anumite sume unui bărbat, pentru prestarea unor servicii muzicale, însă acesta nu şi-ar fi onorat înţelegerile şi nici n-ar fi restituit banii primiţi. Sesizările au fost depuse în zilele de 12 aprilie 2023, 16 ianuarie 2024 şi  21 februarie 2024.

Comment here