Ultima Ora

08:50 Consilier municipal: Primarul are posibilitatea de a modifica unilateral contractul cu Polaris

Consilierul municipal PSD, Eduard Lădaru, acuză că primarul liberal Marcel Romanescu „joacă teatru” în disputa cu firma de salubritate Polaris, în sensul că are posibilitatea de a modifica unilateral contractul și obligația de a finanța realizarea de lucrări la depozitul ecologic din Târgu-Jiu.

La începutul anului, Romanescu a afirmat că Polaris are un termen de 4 luni pentru a rezolva problema mirosului degajat de groapa de gunoi, care deranjează locuitorii din mai multe cartiere.

”Iată o parte dintre drepturile și obligațiile primarului Marcel Romanescu cu privire la depozitul ecologic din municipiul Târgu-Jiu. Ne dăm seama că primarul joacă teatru în disputa cu Polaris, deoarece, acesta are dreptul verifice stadiul de realizare a investițiilor și modul în care este satisfăcut interesul public… Mai mult decât atât, Marcel Romanescu are posibilitatea de a modifica unilateral contractul cu Polaris. În plus, primarul Romanescu are obligația de a finanța realizarea de lucrări la depozitul ecologic” notează Eduard Lădaru pe pagina de socializare.

Comment here