Ultima Ora

08:49 ”La Provincia” își face hală de producție la Săcelu

Consilierii locali din comuna Săcelu au aprobat concesionarea a 28 de hectare de teren în zona Câmpul Mare, acolo unde firma care produce şi comercializeză produse din carne de pui vrea să se dezvolte, anunță pandurul.ro.

“Noi o să dăm spre concesiune 28 de hectare de teren la Câmpu Mare. Eu nu ştiu acum de ce suprafaţă de teren au nevoie cei de la Provincia. Ei vor să se dezvolte aici în industria agro-alimentară. Vor să implementeze trei proiecte cu finanţare europeană de producţie şi desfacere. Din ce am vorbit cu ei vor angaja aproximativ 100 de oameni” a declarat primarul Florin Jurebie.

Primarul din Săcelu aşteaptă ca, la licitaţia pentru concesionarea terenului, să vină şi alte firme care vor să investească pe termen lung în zonă.

“Noi ne dorim să facem aici o zonă industrială. Nu ştim dacă “La Provincia” vrea să concesioneze toate cele 28 de hectare. De aceea noi îi aşteptăm şi pe alţii care vor să facă ceva la Săcelu. Noi am făcut o evaluare a terenului şi o să stabilim şi un preţ. Eu mă gândesc pe termen lung la faptul că se va face o investiţie pentru următorii 49 de ani, la locurile de muncă de aici, dar şi la impozitele care vor ajunge la primărie”, a mai spus Jurebie.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here