Ultima Ora

08:47 Primarul din Bolboși amenință cu PROTESTE

Gheorghe Bilea, foc și pară după ce a văzut că nu a primit niciun leu de la Consiliului Județean Gorj, la repartizarea sumelor defalcate din TVA și impozitul pe venit. Primarul din Bolboși amenință cu plângerea penală și cu proteste în fața Consiliului Județean Gorj.

“Nu mai merge aşa! O să iau legătura cu un avocat să fac o plângere penală împotriva Consiliului Judeţean, pentru că ne umileşte de 4 ani! În plus, o să iau oamenii din comună în cizme şi o să-i duc să protestăm în faţa Consiliului Judeţean. Mergem în cizme ca să vadă şi consilierii judeţeni cum se circulă în Bolboşi, că nu avem bani de drumuri! Nu îşi bat joc de noi, îşi bat joc de cetăţenii din Bolboşi. Nu ne gândeam că nu ne dau nimic. Ne aşteptam la o sumă mică, dar să primim zero lei e prea mult!” a declarat Bilea pentru pandurul.ro.

Edilul crede că n-a primit bani din cauză că este membru al Partidului Național Liberal.

“O să discutăm această situaţie şi pe linie de partid, că până la urmă ni se trage de la culoarea politică. Comuna Bolboşi, de 4 ani, nu a primit un leu de la Consiliul Judeţean. Vreau să vă spun că primesc bani aceiaşi primari care sunt abonaţi la fondurile Consiliului Judeţean. E bătaie de joc!” a mai spus Gheorghe Bilea.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here