Ultima Ora

08:47 Jurnalistul britanic Charlie Ottley, cazat într-o pensiune din Gorj

Jurnalistul britanic Charlie Ottley, cunoscut pentru documentarele Wild Carpathia şi Flavors of Romania, a ajuns și în Gorj, la Baia de Fier, acolo unde a fost găzduit, luni seară, de Conacul Olarilor, pensiunea consilierului județean PNL Mihai Olaru.

”Charlie Ottley și echipa de la “Flavours of Romania” sunt oaspeții noștri în această seară. Suntem super entuziasmați să contribuim și noi la promovarea Olteniei de sub Munte. Cum a fost la noi vei putea vedea, pe Netflix, în cadrul documentarului Flavours of Romania” este mesajul postat pe pagina de Facebook a Conacului Olarilor.

Charlie Ottley este, de un deceniu, unul dintre cei mai perseverenți ambasadori ai imaginii României în lume. Fascinat de frumusețea și naturalitatea țării noastre, Charlie face emisiuni de televiziune, scrie editoriale și reportaje pentru cele mai prestigioase canale media din lume, necontenind să laude măreția și sălbăticia munților Carpați sau biodiversitatea. Născut la Winchester, în Anglia, Charlie a devenit prieten al României după de a colindat lumea în lung și-n lat spre a descoperi frumuseți.

Comments (1)

Comment here