Ultima Ora

08:47 Compania care deține Shopping City Târgu-Jiu, donație de 150.000 de euro către Crucea Roșie

Grupul NEPI Rockcastle donează 150.000 de euro Societăților Naționale de Cruce Roșie din Europa Centrală și de Est, în lupta contra epidemiei de coronavirus.

NEPI Rockcastle, principalul investitor și dezvoltator de proprietăți comerciale din Europa Centrală și de Est, care în anul 2014 a deschis mall-ul din Târgu-Jiu, susține demersurile de prevenție a răspândirii COVID-19 și donează 150.000 de euro către Federația Internațională de Cruce Roșie și Semilună Roșie – Regiunea Europa. Banii vor fi alocați în funcție de nevoile medicale pentru achiziția de materiale și produse dezinfectante necesare combaterii răspândirii virusului, dar și pentru campanii de informare a populației. Fondurile vor fi distribuite către mai multe Societăți Naționale de Cruce Roșie din Europa Centrală și de Est: România, Polonia, Serbia, Croația, Cehia, Ungaria, Lituania, Slovenia și Slovacia.

În plus, fondul sud-african de investiții intenționează să deruleze prin canalele online ale celor 19 centre comerciale din România și o campanie susținută de strângere de fonduri de la donatori individuali. Astfel, fiecare persoană care dorește să contribuie o va putea face din confortul propriei locuințe, prin simpla accesare a site-urilor mall-urilor sau prin canalele sociale. Toate sumele colectate vor sprijini eforturile Crucii Roșii Române în lupta împotriva răspândirii virusului.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here