Ultima Ora

08:47 Ce mesaje transmit politicienii din Gorj la debutul anului școlar

Liderii politici din județ au transmis, luni, mesaje de încurajare pentru elevi și părinți, în prima zi a noului an școlar.

Cosmin Popescu, președinte Consiliul Județean Gorj: ”Dragi elevi, stimați profesori și părinți, vă doresc să aveți un an școlar cu rezultate frumoase, în care să adunați cunoștințe utile și amintiri frumoase pentru întreaga viață! Sunt convins că fiind receptivi și deschiși la nou, punând în prim-plan valorile esențiale care stau la baza educației – respectul, toleranța, responsabilitatea și bunul simț și cultivând frumosul, binele și adevărul, veți reuși ca, la sfârșitul anului, să aveți rezultate pe măsura efortului depus. Vă doresc tuturor multă sănătate și putere de muncă!”

Senatorul Cristi Rujan, președinte PSD Târgu-Jiu: ”Stimați profesori și părinți, vă urez să aveți un an școlar cu rezultate care să vă facă mândri de cei cărora le îndrumați pașii în viață. Dragi elevi, vă îndemn să începeți acest nou an școlar cu inima deschisă și cu mintea pregătită pentru provocările ce vă așteaptă, să construiți un mediu de învățare pozitiv și încurajator pentru că, în această călătorie a cunoașterii, sunteți ca o echipă și acesta este unicul drum spre succes și realizare personală. Mult succes în noul an!”.

Senatorul Ion Iordache, președinte PNL Gorj: ”Un nou început. Astăzi, în prima zi de școală, vă sunt alături tuturor celor copleșiți de emoția acestei zile. Elevi, părinți, bunici și profesori vă doresc un an școlar plin de rezultate excepționale!”.

Deputatul Radu Miruță, președinte USR Gorj: ”Dragi elevi, nu ezitați o clipă a crede că învățând orbește veți răzbate! Ceea ce acumulați la școala primară, școala generală, liceu, facultate, echipe de cercetare, nu rămâne fără răsplată! Niciodată! Dacă vreți să le dați cândva o palmă incompetenților plantați politic care doar prin puterea funcției vă umilesc părinții la serviciu, învățați obsesiv! Educația solidă este mai greu pusă în umbră de către politicienii care au dormit prin bănci, sau de către cei care și-au obținut diplomele la apelul bocancilor. Oamenii educați, care nu depind de factorul politic, îi jenează pe mulți politicieni, îi frustrează chiar dacă cei din urmă nu o vor recunoaște. Succes în acest nou an școlar, stabiliți-vă ambiții mai mari decât credeți că puteți și îmi permit să vă spun și eu ceea ce îmi spunea mama la începutul fiecărui an școlar: “PRIMA ZI DE ȘCOALĂ, PRIMA ZI DE ÎNVĂȚĂTURĂ!”.

Comment here