Ultima Ora

08:40 Podurile pasarelă, tot mai degradate

Degradarea celor două poduri pasarelă din Târgu-Jiu s-a accentuat, susține Inspectoratul de Stat în Construcții într-un răspuns publicat în presa locală.

„În data de 27 octombrie 2020 s-a constatat că datorită nerealizării lucrărilor de reabilitare a pasajelor, degradările la cele două obiective, aflate în exploatare, s-au accentuat. Pentru aceasta s-au cerut noi expertize. În baza atribuțiilor legale a fost dispusă expertiza tehnica privind rezistență și stabilitatea celor două pasaje, cu termen de îndeplinire până la 1 mai 2021”, a comunicat Inspectoratul de Stat în Construcții.

Pentru reabilitarea podurilor pasarelă din municipiu au fost prinse, în bugetul pe acest an, sume de bani, dar lucrările n-au fost atribuite. În toamna lui 2019, o parte din pasarela din zona de Nord a municipiului s-a surpat.

Comments (1)

  1. Mai întâi trebuie sa se întâmple ceva rău, ca după aceea sa se apuce de treaba. Cam asa e pe la noi, nimeni nu face nimic nu misca nimic sa ne fie bine la toti decât dacă sunt impinsi de la spate. Voi ati vazut ca în zona de Vest, Ardealul acolo lucrurile se misca altfel, când va treziți sa faceți și voi ceva bun în orașul acesta ca nh mai e mult și mai rămânem câțiva pe aici, ne dam în cap de saracie

Comment here