Ultima Ora

08:40 Maşinile de curăţenie, puse la treabă în Târgu-Jiu

Două maşini de curăţenie a cumpărat Primăria Târgu-Jiu, în acest an, utilaje pentru care a plătit 3,1 milioane de lei.

Prima mașină de curățenie a ajuns la Târgu-Jiu la jumătatea lunii trecute. Utilajul, cu o capacitate de două tone, aspiră mizeria și spală străzile cu jet de apă. Va fi folosit în pieţe, pe trotuare şi spaţii pietonale. Cel de-al doilea utilaj, de 6 tone, va curăţa străzile principale.

“Am pus la treabă cea mai nouă achiziție a Primăriei Târgu-Jiu. Piața Centrală, trotuarele și spațiul pietonal din centrul municipiului, dar și aleile Parcului Municipal au fost curățate de mica autoutilitară care va intra, în această perioadă, în cartiere. O veți vedea în curând printre blocuri, urmând să fie curățate toate cartierele după un program bine stabilit, alături de cea de a doua utilitară, mult mai mare, care va curăța străzile principale” a anunţat primarul Marcel Romanescu.

Autoutilitara 2020

Am pus la treabă cea mai nouă achiziție a Primăriei Târgu Jiu. Piața Centrală, trotuarele și spațiul pietonal din centrul municipiului, dar și aleile Parcului Municipal au fost curățate de mica autoutilitară care va intra, în această perioadă, în cartiere. O veți vedea în curând printre blocuri, urmând să fie curățate toate cartierele după un program bine stabilit, alături de cea de a doua utilitară, mult mai mare, care va curăța străzile principale.

Gepostet von Marcel Romanescu am Freitag, 15. Mai 2020

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here