Ultima Ora

08:37 Ionești: Marș umanitar pentru Gabriela, o tânără studentă

Zeci de persoane din comuna Ionești, inclusiv primarul Marian Tătaru, au mărșăluit, la finalul săptămânii trecute prin mai multe sate. Scopul? Strângerea unei sume de bani care să-i fie de folos unei tinere studente ce are nevoie urgentă de operație în Italia, notează Impact în Gorj. În urmă cu doi ani, Gabriela a fost diagnosticată cu tumoră benignă la tibie la piciorul drept. A fost operată în România, dar boala a recidivat.

Valentina Gabriela Grădinaru, o tânără studentă în vârstă de 21 de ani, are nevoie de operația în Italia, după ce tumoarea i-a reapărut la piciorul drept. Costul intervenției se ridică la suma de 20.000 de euro. Familia și comunitatea din Ionești au început o campanie de strângere de fonduri. Prima acțiune a avut loc în weekend-ul trecut. Zeci de tineri, însoțiți de membri reprezentativi ai comunități – părintele Antonie Făiniși, de la parohia Strâmba Jiu, preotul Laurențiu Popescu, primarul Marian Tătaru – au participat la un marș prin mai multe sate. În urma acestei acțiuni s-a strâns suma de aproximativ 10.000 de lei, la care se adaugă 1.000 de euro, arată Impact în Gorj. Un spectacol umanitar va avea loc pe data de 21 iunie, în curtea școlii din localitatea Ionești.

O colegă de facultate cu Gabriela a realizat un articol pentru publicația doljeană „Cuvântul Libertății“. Tânăra din Ionești a spus că a descoperit tumora din întâmplare, în urma efectuării unui RMN: „Au trecut doi ani de la prima operație. Mă durea piciorul foarte rău, iar un doctor din Craiova mi-a spus, în urma unor radiografii, că totul este bine și să iau arcoxia de 600 mg ca să îmi treacă durerea pentru că este operație pe os și durează foarte mult până se vindecă. În decembrie am fost să îmi fac un RMN ca să știu dacă totul e bine. Când am fost chemată să iau rezultatele, medicul mi-a spus că se vede că e umblat acolo, dar tumora este tot acolo”.

Valentina Gabriela Grădinaru i-a mai povestit colegei sale că boala a avansat cu rapiditate: „Tumora a crescut foarte repede. Piciorul mă doare mereu, am momente când nu pot să merg din cauza durerii, nu dorm bine, mă trezesc plângând din cauza stresului. Sunt nopți în care plâng de dureri”.

Conturile Valentinei sunt:

Cont bancar BCR, lei: RO13RNCB0134152429780001

Cod swift:RNCB RO BU

Cont BCR euro: RO72RNCB0134152429780006,

SWIFT COD: RNCB RO BU

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here