Ultima Ora

08:36 Situație GRAVĂ în județ. Ce APEL a lansat primarul din Peștișani

Situația se agravează în Județul Gorj, din cauza ploilor care nu se mai sfârșesc. Primarul din Peștișani, Cosmin Pigui, a transmis, de dimineață, un mesaj către locuitorii comunei să-și ia măsuri de prevenție.

“APEL DE Urgență! Atrag atenția cetățenilor comunei Peștișani pentru a-și lua măsuri de prevenție. În aceste momente SC Hidroelectrica SA deversează din barajul de la Clocotiș peste 70 mc/s de apă. Acest volum de apă nu a mai fost întâlnit niciodată pe râul Bistrița. Vă rog să luați toate măsurile posibile pentru protecția dumneavoastră și a proprietăților situate de-a lungul albiei râului Bistrița! Pentru aceasta a fost trasă și alarma de la primărie” a transmis Cosmin Pigui.

“Ne așteptăm la undă de viitură pe Jiu, din cauza precipitațiilor abundente căzute, în noaptea trecută, pe zona Jiul de Vest Câmpul lui Neag, peste 130l/mp. Unda va tranzita zona județului Gorj începând cu ora 9.00 aproximativ. De asemenea, Hidroelectrica deversează pe Bistrița cu aproximativ 100 MC/s, iar Râul Sohodol la Runcu a depășit cota de atenție” a declarat, pentru Gorjeanul.ro, directorul SGA Gorj, Alexandru Buduran.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here