Ultima Ora

08:36 EXCLUȘI din USR. ”Este vorba despre folosirea unor semnături cu alt scop”

Mai multe persoane au fost excluse din Uniunea Salvați România, filiala Târgu-Jiu, la finalul săptămânii trecute. Conform pandurul. ro, cei excluși sunt: Alexandru Dincă, Cristian Tobă, Cătălin Diaconu, Adrian Țogoe, Adriana Teodorescu și Vasile Popescu. Alți membri au primit o suspendare din partid pe o perioadă de șase luni.

“Este vorba de chestiuni interne, de folosirea unor semnături cu un alt scop. Au strâns semnături în noiembrie pentru a face alegeri, au fost alegeri în decembrie, iar în ianuarie au folosit o parte din respectivele semnături pentru a cere din nou organizarea de alegeri”, a declarat Radu Miruță, președintele USR Gorj.

Cei sancționați au semnat un convocator pentru o adunare generală a USR Târgu-Jiu, care să aibă pe ordinea de zi revocarea organelor de conducere. Aceștia au motivat, printre altele, “necesitatea alegerii unei conduceri care să își propună ținte concrete și să îmbunătățească scorul electoral al filialei”, dar și “lipsa unui program și a oricărei viziuni privind dezvoltarea și funcționarea filialei”.

La USR Târgu-Jiu este perioada în care se depun candidaturile pentru funcția de primar și pentru lista de consilieri. Termenul de înscriere este 14 februarie, candidatul la funcția de primar urmând a fi stabilit pe 16 februarie. Potrivit unor surse din partid, favorită este profesoara de informatică Mihaela Runceanu, de la Colegiul Național “Ecaterina Teodoroiu”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here