Ultima Ora

08:36 Accident la Drăguțești. Autocar cu angajați CE Oltenia implicat

Un accident rutier a avut loc, azi-noapte, în comuna Drăguțești, fiind implicate un autocar cu angajați CE Oltenia, care ieșiseră de la schimbul doi și un autoturism.

Autocarul a fost proiectat într-un stâlp, iar autoturismul a ajuns în șanț. La fața locului s-au deplasat mai multe ambulanțe și autospeciale SMURD.

„Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat, de 45 de ani, din comuna Drăguțești, în timp ce conducea un autoturism pe DE 79 Drăguțești, din direcția municipiului Târgu-Jiu către orașul Rovinari, nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea virajului la stânga și nu a acordat prioritate de trecere unui autobuz condus din sensul opus de către un bărbat de 54 de ani, din orașul Târgu-Cărbunești, intrând în coliziune cu acesta”, a transmis IPJ Gorj.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto de 54 de ani, a doi pasageri din autobuz, respectiv un bărbat și o femeie de 48 și 44 de ani, din municipiul Târgu Jiu, și a unei femei de 35 de ani, pasageră în autoturism. Persoanele rănite au fost transportate la spital.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (3)

  1. […] Și autoturismul a ajuns în șanț, iar la fața locului s-au deplasat mai multe ambulanțe și autospeciale SMURD, potrivit radioinfonit.ro. […]

  2. […] Și autoturismul a ajuns în șanț, iar la fața locului s-au deplasat mai multe ambulanțe și autospeciale SMURD, potrivit radioinfonit.ro. […]

  3. […] Și autoturismul a ajuns în șanț, iar la fața locului s-au deplasat mai multe ambulanțe și autospeciale SMURD, potrivit radioinfonit.ro. […]

Comment here