Ultima Ora

08:35 Iulian Popescu: Am gândit un program de preluare a Staţiunii Săcelu

Iulian Popescu, candidat PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean Gorj, şi membru în Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia consideră că autorităţile judeţene ar trebui să preia Baza de Tratament Săcelu de la compania energetică.

„În programul pentru Gorj, am gândit și un proiect de preluare a Stațiunii Săcelu de la CE Oltenia. Cu finanțare europeană, stațiunea ar putea fi modernizată și ar avea mult mai multe de oferit turiștilor și ar aduce bunăstare localnicilor” a notat Popescu, pe pagina de socializare, după ce a fost la Săcelu, într-o acţiune preelectorală.

Luna trecută, Daniel Burlan, președintele Directoratului Complexului Energetic Oltenia, a declarat că Baza de Tratament Săcelu dar şi Hotelul Maiami din Târgu-Jiu, pe care le administrează acum compania, vor fi vândute.

„Există un capitol în planul de restructurare dedicat acestor active, pe care ne dorim să le valorificăm. Sunt exemple: Hotelul Maiami, stațiunea Săcelu și mai sunt acele active care au fost fie sedii sociale sau anumite clădiri pe care nu le mai folosim. Avem nevoie de o modificare legislativă ca să fie date cu titlu gratuit către comunități” a declarat managerul CEO.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here