Ultima Ora

08:35 Încă un deces la CE Oltenia! Cel de-al 21-lea din acest an

Un electrician de la Cariera Tismana 2 a murit acasă, înainte de intrarea în schimb, cel mai probabil din cauza unor afecțiuni cardiace. Alexandru Răducanu avea doar 52 de ani.

”Colegii de la Cariera Tismana mă anunță și mă roagă să fac o postare despre colegul lor care a murit în urma unui infarct, după ce a ajuns acasă de la muncă. Este vorba de Răducanu Alexandru (Rică), în vârstă de 52 de ani și 34 de ani de vechime, care lucra ca electrician la Tismana 2. Este cel de-al 21-lea salariat al C.E.Oltenia care lucra în producție, și care a murit după 34 de ani de muncă fără să beneficieze nici măcar de o zi de pensie! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei!” a transmis liderul sindical Manu Tomescu.

Minerii și energeticienii au cerut, mai bine de un an, să fie pensionați la 52 de ani, invocând condițiile foarte grele de muncă din cauza cărora dobândesc tot felul de afecțiuni grave. Parlamentarii au făcut două legi, una care nu s-a aplicat și alta pentru care se așteaptă normele de aplicare.

Comment here