Ultima Ora

08:33 DSP Gorj, controale și amenzi. COMUNICAT

Direcția de Sănătate Publică Gorj face verificări la agenții economici privind stocurile de produse biocide, fiind deja aplicate două amenzi, unui supermarket din Motru și societății Transloc SA Târgu-Jiu.

 ”Vă facem cunoscut că, în perioada 10-11 martie 2020, cadre medicale de specialitate, din cadrul SCSP (Serviciul de Control în Sănătate Publică) Gorj, au desfășurat acțiuni de verificare a măsurilor dispuse de autorități, în domeniul sănătății publice, pentru prevenirea și limitarea răspândirii infecțiilor cu coronavirusul SARS-CoV-2, conform Hotărârii nr. 6 / 09.03.2020.

Controalele au vizat unități comerciale, precum și firme de transport public, atât din municipiul Târgu Jiu, cât și în județ. În timpul desfășurării acțiunii a fost aplicată o sancțiune contravențională, în cuantum de 5.000 de lei, la un supermarket din Motru, conform HGR 857/2011 (art. 16, lit. f) pentru cantități insuficiente de produse biocide (produse dezinfectante). De asemenea, a fost aplicată o sancțiune contravențională în cuantum de 1.600 de lei, unui operator de transport public din Targu Jiu pentru neasigurarea, la nivelul unității, de cantități suficiente de biocide.

Totodată, în cursul zilei de 10 martie 2020, s-au efectuat acțiuni de verificare la domiciliu a persoanelor izolate. S-au verificat 12 adrese din Drăguțești, Rovinari și  Bîlteni, conform chestionarelor completate la intrarea în țară. La adresele din cele trei localități se respectau regulile de izolare la domiciliu” transmite DSP Gorj.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here