Ultima Ora

08:33 Boza, după revocare: Nu am niciun regret

Sorin Boza a aflat la Bruxelles hotărârea luată de Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia, de a-l revoca din funcție.

”Nefiind acolo, n-am știut, dar puteau măcar să îmi spună sau să amâne încă o săptămână, ori facem o ședință de CS când te întorci să înțeleg și eu. Nu, nu mi-au fost comunicate motivele revocării. (…) E decizia Consiliului de Supraveghere, nu o comentez, e o decizie o respectăm. Sunt la Bruxelles, acum am terminat întâlnirea de la Euracoal. Într-un fel poate e mai bine, după trei ani de zile ca președinte, poate acum pot să plec și eu la 4,30. Ca să revoci din poziția de membru al Directoratului trebuie să ai și argumente, așa funcția de președinte era poziție de reprezentare, nu aveam nimic în plus față de ceilalți membri ai Directoratului, dar sunt membru în Directorat, responsabil de activitatea de strategie și dezvoltare, cea pe care am venit aici. (…) Vreau să vă mai spun că trei ani și jumătate în poziția asta ca și președinte al Directoratului, timp în care am ținut și zona de responsabilitate pe strategie și dezvoltare, a fost o perioadă incredibil de grea pentru mine și poate e bine că vine un suflu nou. Vreau să vă spun că toți cei patru colegi din Directorat sunt oameni valoroși care pot oricând ține această poziție de reprezentare” a fost prima reacție a lui Boza, la un post local de televiziune.

Fostul președinte al Directoratului a mai spus că nu are niciun regret în legătură cu deciziile pe care le-a luat cât a condus compania.

”Eu îmi doresc să ducem la final ceea ce am început acum pentru că e o perioadă incredibil de dificilă pentru a obține tot ce ne-am propus, după asta, să trecem și anul ăsta, vom vedea ce facem mai departe. Singurul lucru pe care mi-l reproșez este că poate am avut încredere în unii oameni care nu merită, poate nu trebuia să depun atât de mult efort și suflet. Poate trebuia să fac și eu cum făceau alții înaintea mea care, pe la 3, dispăreau de nu-i mai găseau nici cu poliția. Dar sunt împăcat că, în ultima vreme, am avut o perioadă cu liniște în care toți oamenii au înțeles că avem de tras într-o direcție. Sincer? Nu am nici un regret!”, a conchis Boza.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here