Ultima Ora

08:33 Ar da afară cadrele medicale care nu vor să se vaccineze. Mihai Moisescu: Îmi venea să-l arunc pe geam!

Mihai Moisescu, președintele Patronatului Medicilor de Familie Gorj, a criticat în termeni duri, în presa locală, atitudinea cadrelor medicale care refuză vaccinarea.

„Nu există ca vreun cadru medical, medic, asistentă, orice să nu se vaccineze. Eu l-aş lăsa liber. Există riscul de a-şi îmbolnăvi pacienţii. Vaccinarea nu stârpeşte virusul. Mă fereşte pe mine, cadru medical sau ca persoană, să mă îmbolnăvesc, dar nu mă opreşte pe mine să nu vă dau dumneavoastră, ca nevaccinat. Trebuie să avem grijă de sănătatea noastră, să ne vaccinăm şi să avem grijă de sănătatea celor cu care venim în contact şi trebuie să-i protejăm. Distanţarea este sfântă, igiena la fel şi purtarea măştii“, a spus Mihai Moisescu la Impact TV.

Medicul a afirmat că-i vine ”să-i arunce pe geam” pe medicii care nu vor să se vaccineze și care cred în teorii conspiraționiste.

„Când întreb un medic dacă se vaccinează şi el îmi răspunde că nu, pe motiv că nu vrea el, atunci îmi venea să-l arunc pe geam. Am avut astfel de discuţii. Nu poţi să spui aşa ceva tu, ca medic. El nu poate să vorbească de cipul pe care îl bagă Bill Gates şi alte bazaconii din astea. Singura posibilitate este să nu se transmită virusul. Trebuie să se blocheze această transmitere. Această infecţie este imprevizibilă. Nu ştim cum se manifestă, ceea ce este foarte grav“ a mai declarat Moisescu.

Comment here