Ultima Ora

08:31 CINCI membri ai Guvernului, amendaţi după petrecerea lui Orban

Poliţia Capitalei a anunţat, sâmbătă seara, că cinci membri ai Guvernului au fost amendaţi, după ce au apărut într-o fotografie fumând sau fără măşti de protecţie în biroul premierului Ludovic Orban. Acesta a declarat că incidentul a avut loc de ziua lui, pe 25 mai.

Astfel, doi membri ai Executivului au fost sancţionaţi cu câte două amenzi contravenţionale fiecare, în cuantum de 3000 de lei pentru fiecare persoană, pentru nepurtarea măştii de protecţie sanitară şi pentru fumat în spaţii în care acest lucru este interzis. În poză se vede cum Ludovic Orban fumează şi nu poartă mască, la fel şi ministrul de externe, Bogdan Aurescu. Alte două persoane au fost sancţionate cu amendă în valoare de 2500 de lei fiecare, pentru nepurtarea măştii de protecţie sanitară. Fără mască în poză sunt Virigil Popescu şi Lucian Bode. A cincea persoană a fost sancţionată cu amendă contravenţională în valoare de 1000 de lei pentru purtarea măştii de protecţie în mod necorespunzător. Cel mai probabil cea de cincea persoană sanctionată este vicepremierul Raluca Turcan, care se vede şi în poză, purta mască însă era trasă pe bărbie.

Surse guvernamentale au declarat pentru MEDIAFAX că toţi membrii guvernului s-au autodenunţat. Ei au sunat la poliţie şi au anunţat că au încălcat legea.

„Prim-ministrul Ludovic Orban a achitat astăzi, 30 mai a.c., prin intermediul platformei www.ghiseul.ro, două amenzi în valoare cumulată de 3000 de lei, la cuantumul maxim prevăzut de lege, pentru fumat şi nepurtarea măştii în spaţii închise”, au transmis reprezentanţii Guvernului.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here