Ultima Ora

08:30 Liberala Cochină vrea o echipă ”mai eficientă” la ISJ Gorj

Liberala Maria Cochină face schimbări de inspectori la ISJ Gorj. Conform presei locale, a trimis deja o listă către Ministerul Educației, iar, săptămâna viitoare, noii inspectori ar urma să-și intre în pâine. Deja, și-au dat demisia de la ISJ Gorj Georgeta Popescu, inspectorul de Limba Română, Simona Stoicoiu, inspectorul de Matematică și Daniela Damo, inspector Fizică, Chimie, Biologie.

,,Schimbările se fac în condițiile în care vrei o echipă cu care poți colabora. O echipă mai eficientă. Sunt situații în care și unii colegi își doresc o funcție de conducere. Să nu uităm că inspectorii sunt detașați pe funcții, detașări care pot înceta. Sunt liste, în fine, este impropriu spus liste, se face mai exact un proces de selecție, numele urmând să fie aprobate de minister. Există propuneri de schimbare a actualei echipe, dar ministrul a rămas să analizeze. În acest moment, două colege, inspectoare, au decis singure că trebuie să plece din IȘJ, dar, vă spun că a fost propria decizie a acestora. Nu știu când ministerul va aproba respectiva listă’’ a declarat Maria Cochină, pentru Gorjeanul.

Și în rândul directorilor de școli ar putea avea loc schimbări. Conform susei citate, vizați ar fi directorii ”a căror activitate de management a fost reclamată”, respectiv cei fără concurs pe post.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here