Ultima Ora

08:30 Ce firmă își face fabrică în Târgu-Cărbunești

Producătorul de materiale de construcții SOCERAM SA va ridica, în orașul Târgu Cărbunești, o fabrică de producere blocuri BCA. Investiția este estimată la circa 2 milioane de euro, anunță pandurul.ro.

Primarul orașului, Dănuț Birău, declara, săptămâna trecută, la Radio Infinit, că un investitor cunoscut urmează să deschidă o linie de producție. SOCERAM a făcut deja demersuri pentru obținerea acordului de mediu pentru proiectul „Fabrică de producere BCA – Târgu Cărbunești, județul Gorj, hală producere BCA, corp administrativ, corp social, centrală termică, căi de acces auto și pietonale, parcări, spații de depozitare materii prime și produse finite, cabină pază, cântar, puțuri forate și utilități edilitare”.

Investiția se va realiza în satul Cojani, pe un teren liber de construcții, cu suprafața de 100.000 de metri pătrați, aflat în intravilanul orașului Târgu Cărbunești. Capacitatea de producție a noii unități va fi de 750 metri cubi pe zi, cu posibilitate de extindere până la 2.000 mc/zi.

Fabrica va funcționa 11 luni pe an, o lună fiind rezervată pentru reparații și revizii. Lucrările de construcție vor începe imediat după obținerea tuturor autorizațiilor și avizelor necesare. Durata de execuție a investiției este estimată la circa trei ani. Investitorii au în plan ca fabrica să funcționeze cel puțin 20 de ani. Se vor crea circa 100 de noi locuri de muncă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here