Ultima Ora

08:29 S-a dat STARTUL campaniei electorale

Aglomerație, azi-noapte, în centrul Târgu-Jiului. Reprezentanții partidelor politice s-au strâns pentru startul campaniei electorale și pentru a-și lipi primele afișe. N-au lipsit principalii protagoniști ai bătăliei politice pentru Primăria Târgu-Jiu și Consiliul Județean Gorj: Marcel Romanescu, Ciprian Florescu, Cosmin Popescu și Iulian Popescu.

”Sunt convins că târgujienii îmi vor acorda votul dumnealor, pentru că, în cei trei ani, nu le-am înșelat încrederea. Municipiul Târgu-Jiu, prin prisma proiectelor și investițiilor pe care le-am realizat, celor aflate în desfășurare și celor viitoare, va deveni un oraș modern. Eu știu ce am de făcut, pot realiza acest lucru doar împreună cu oamenii din acest oraș și de aceea mă bazez pe sprijinul dumnealor”, a declarat primarul Marcel Romanescu, candidat PNL la Primăria Târgu-Jiu.

”A început campania electorală pentru alegerile locale din 27 septembrie. Programul meu, #imipasadeGorj, este cel care poate transforma județul Gorj. #imipasadeGorj este proiectul de județ așteptat de ani de zile – un spital nou, infrastructură rutieră, Gorj, destinație turistică de succes, investiții în tineri și educație”, a declarat Iulian Popescu, candidatul PNL Gorj pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.

”Trebuie să mulțumesc, în primul rând, gorjenilor care, în urmă cu patru ani de zile, ne-au dat votul de încredere nouă celor de la PSD și sunt convins că ni-l vor da pe mai departe, pentru încă patru ani, pentru județul Gorj, pentru municipiul Târgu-Jiu și pentru toate primăriile din județ. Suntem demni și luptăm curajos, vă vrem și sunt convins că veți fi alături de noi”, a declarat Cosmin Popescu, președinte Consiliul Județean Gorj, candidat PSD pentru un nou mandat.

”Se poate spune că începem bătălia pentru recâștigarea municipiului Târgu-Jiu, pentru recâștigarea primăriei, în încercarea noastră de a vă oferi dumneavoastră, celor ce trăiți, zi de zi, aici o viață liniștită, o viață frumoasă, o viață îmbelșugată, o viață pe care fiecare dintre dumneavoastră și-o dorește. Sloganul meu este: «Târgu-Jiu, un loc numit acasă!», și asta ne dorim să devină reședința județului Gorj, pentru fiecare dintre cetățenii noștri. Ne dorim din suflet să aveți încredere în noi, pentru că proiectele cu care venim în fața dumneavoastră sunt credibile, sunt realizabile și vom depune toate eforturile să le ducem la capăt”, a declarat Ciprian Florescu, candidat PSD la Primăria Târgu-Jiu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here