Ultima Ora

08:29 Pleacă din conducerea CE Oltenia

Candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Gorj, la alegerile locale din 27 septembrie, Iulian Popescu, pleacă din Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia.

Acționarii Complexului Energetic Oltenia au votat pentru prelungirea mandatelor a cinci supraveghetori, iar pe listă nu mai apar Iulian Popescu și Răzvan Ionescu, despre care presa locală a scris că este specialist în nutriție.

„În data de 12 octombrie 2020, Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor a aprobat prelungirea duratei mandatului pentru următorii membri ai Consiliului de Supraveghere al CE Oltenia: Constantin Săceanu, Dumitru Mărculescu, Mădălin Cornel Eftenoiu, Cosmin Ionuț Mitrică, Petre Mădălin Georgescu. Prelungirea mandatelor a fost aprobată pentru două luni, de la data expirării sau până la desemnarea unor noi membri, dacă selecția se finalizează înainte de termenul menționat, conform OUG nr.109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice. În baza aceleiași legislații, președintele actualului Consiliu de Supraveghere va fi desemnat în următoarea ședință a CS” se menționează într-un comunicat al CE Oltenia.

Comment here