Ultima Ora

08:29 Consilier, amenințat cu SCÂNDURA de soția unui primar

Soția primarului PSD al comunei Urdari, Mihai Calotă, a ieșit cu o scândură și cu o piatră la contracandidatul liberal, Bebe Tauru, fost viceprimar al localității, care se afla în mașină și îl urmărea pe edilul care conducea autoturismul primăriei. Incidentul a avut loc vineri, 7 august, și a fost transmis „live“ pe Facebook, informează Impact în Gorj.

Soția primarului a luat foc când l-a văzut pe Tauru. Femeia a luat o piatră și o scândură și s-a îndreptat către mașina acestuia. A urmat un dialog aprins între cei doi și nu au lipsit chiar cuvintele și semnele obscene.

„Are foaia de parcurs pe primărie, nu la el acasă. Plecă s-o ducă pe doamna Sabina deși era în timpul programului. O lăsă pe Sabina și acum a întors. Crede că Duster-ul primăriei este al lui. Au impresia că sunt Dumnezei, că este mașina lor personală. Parcă acasă și se întâlnește cu nevasta. Vino încoace că te dau la poliție. Vino cu blana după mine, parcă îmi este și frică de tine. Vino, dacă vrei să plătești. Te dau la poliție! Ești p…ă! M..e vei primi tu“, sunt cuvintele adresate de consilierul liberal soției primarului.

Mihai Calotă susține că este hărțuit și înjurat mereu de contracandidatul său.

”Mă hărțuiește. Eu am terminat programul și mă îndreptam către casă, unde îmi parchez mașina, pentru că sunt președintele Compartimentului pentru Situații de Urgență și pot să apară tot felul de evenimente la care trebuie să mă deplasez. Am lăsat salariatele acasă. El a început să se țină după minte și să mă filmeze. Soția era la poartă când eu am coborât. Mereu mă hărțuiește, mă înjură și mă face cum îi vine la gură. Soția s-a enervat, normal, când l-a văzut. Treci pe linie continuă și mă urmărești. Păi cine se crede. O să-i fac plângere la poliție Să-i ia permisul, să-i dea amendă“, a spus primarul comunei Urdari.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here