Ultima Ora

08:29 Alegeri la FNME. Pârvulescu, contracandidat SURPRIZĂ

Congres al Federației Naționale Mine Energie, pe 10 decembrie, la Olănești. Dumitru Pârvulescu are un contracandidat surpriză la șefia organizației: liderul sindical din bazinul Motru, Nelu Roșca.

Conform presei locale, Nelu Roșca, președintele Sindicatului Liber de la Cariera Roșiuța și Nicolae Răscol, lider în cadrul Sindicatului Energia Rovinari sunt contracandidații lui Dumitru Pârvulescu la funcția de președinte al FNME.

Dumitru Pîrvulescu s-a declarat convins că pornește cu prima șansă: ”În primul rând, trebuie un om de echilibru, care să-i țină pe toți în aceeași curte. E foarte greu. Nu zic că dacă nu mai sunt eu, a doua zi se sparge federația, dar e foarte probabil. Fiecare cu interesul lui și cu ăia care i-au pus să candideze. Treaba mea ca președinte este să-i țin uniți. Nu știu dacă au pe cineva în spate care i-a pus să candideze, posibil, organizații sau altceva. Pot să fie așa de orgoliu, nu știu, o să vedem în congres, nu am nicio problemă. Am avut contracandidat și data trecută, și unul serios: Petre Nica din Valea Jiului, care, ulterior, a fost director general adjunct și avea și un sindicat extraordinar de puternic în spate și alianțe puternice”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here