Ultima Ora

08:28 Primarul din Scoarța, luat la întrebări de POLIȚIE

Primarul din Scoarța a trebuit să dea explicații, marți, la Poliție pentru o fotografie postată pe contul său de Facebook.

Ion Stamatoiu spune că, la scurt timp după ce a postat fotografia respectivă, a fost sunat de un ofițer de poliție și întrebat de conținutul acesteia. Fotografia prezintă un grup de aproape 30 de persoane participante la o petrecere la care a fost prezent și edilul. În imagine sunt părinții primarului alături de multe alte rude, mama și tatăl edilului aniversându-și azi ziua de naștere.

Stamatoiu a menționat însă în postarea de pe rețeaua de socializare că fotografia nu e făcută azi, ci la sfârșitul lunii ianuarie. Primarul a avut însă de dat explicații la poliție și a trebuit să îi asigure pe oamenii legii că nu a organizat nicio petrecere la care să fie prezente atât de multe persoane. Stamatoiu chiar a menționat că a avut atât de multă treabă prin comună că oricum nu ar fi avut timp să organizeze vreo petrecere chiar și cu un număr mai restrâns de membri ai familiei.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here