Ultima Ora

08:28 Aurelian Șuță, condus astăzi pe ultimul drum

Cunoscutul caricaturist Aurelian Șuță – ȘAI va fi condus, astăzi, pe ultimul drum. Fost polițist, cu suflet de artist, Aurelian Șuță a fost răpus de noul coronavirus, la numai 55 de ani. Fusese internat în spitalul din Târgu-Jiu, Secția Boli Infecțioase, la jumătatea lunii octombrie, iar, sâmbătă, a decedat.

“POZITIV! Și optimist! Nea Bitmane, nu treci tălică pe la mine, pe la infecțioase, să-ți spun cum stă treaba?” scria caricaturistul pe pagina de socializare, pe 27 octombrie.

Cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu o pot face la biserica din Stolojani, comuna gorjeană Arcani, unde pot aprinde o lumânare sau lăsa o floare. La înmormântarea care are loc astăzi, la ora 13.00, pot participa numai opt membri ai familiei.

Aurelian Șuță era artistul care de 1 Iunie – Ziua Copilului – făcea sute de caricaturi micuților din Târgu-Jiu. Sunt poate mii de oameni care au în casă o lucrare semnată ȘAI, notează Pandurul.ro. Aurelian Șuță este și cel care a portretizat toți miniștrii de Interne, lucrările fiind expuse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj. 

Comment here