Ultima Ora

08:27 Vienescu revine la conducerea Spitalului Județean. ”Chiar mă mir că am fost bolnav!”

Dumitru Vienescu va reveni de vineri, 5 iunie, la conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, dar încă nu este decis să rămână pe postul de manager. Va purta mai întâi o discuție cu președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, anunță Impact în Gorj.

„În primul rând, vreau să am o discuție cum președintele Consiliului Județean Gorj. Vreau să fie făcută o serie de modificări. A fost o perioadă stresantă din viața mea, cu multe nopți nedormite și nu vreau să se mai întâmple asta” a declarat Vienescu.

Dumitru Vienescu a vorbit și despre perioada petrecută în spital, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19: „Eu am fost asimptomatic și chiar am fost surprins, mai ales că am fost acuzat că îmi infectez familia. Am făcut testul IgG – IgM și totul a fost bine. Eu am fost o persoană care nu a transmis. Am stat în spital 18 zile. Cel mai greu a fost izolare și modalitatea de a nu putea face un pas decât în încăperea respectivă de 12-13 metri pătrați. Cred că persoanele care nu sunt simptomatice și care nu transmit, cred că ar trebui găsite alte soluții cu privire la tratarea lor, iar paturile să fie pentru pacienții care chiar au nevoie de spitalizare. Ceilalți pot fi tratați în casă, în condiții de izolare. Am avut un tratament, dar eu nu am avut nici înainte, nici când am fost internat temperatura corpului mai mare de 36,7-36,8 grade Celsius. Nu am avut niciun simptom și chiar mă mir că am fost bolnav!”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here