Ultima Ora

08:27 Proprietarul Căsuței Răsturnate a reparat drumul până la Pădurea Colorată

Alex Ducu, tânărul întreprinzător care a construit Căsuța Răsturnată la care politicienii și-au făcut poze în alegerile locale parțiale de anul trecut, a reparat, alături de câțiva voluntari, drumul spre Pădurea Colorată. Ambele obiective au fost extrem de vizitate de turiști, în primele zile ale anului.

Ducu a scris, pe pagina de socializare, că a cerut sprijinul primăriei pentru a repara gropile apărute, în urma topirii zăpezii, pe marginile drumului care este unul îngust, dar a fost amânat.

”În urma mai multor cereri, de la turiștii care ne-au călcat pragul pe data de 01-02 ianuarie , referitor la drumul de acces care pleacă de la Căsuța Răsturnată până la Pădurea Colorată, care în urma ploilor și a topirii zăpezii pe ambele părți ale drumului au apărut gropi și de 25-30 cm, menționând faptul că drumul în acea zonă are o lățime foarte mica și era aproape imposibilă trecerea a 2 turisme unul pe lângă celălalt, în data de 3 ianuarie, m-am simțit nevoit să sun la primărie și să cer ajutorul remedierii acestei probleme, în jurul orei 8. La ora 9, responsabilii primăriei au venit și ne-au spus că se vor ocupa și de drumul nostru în cel mai scurt timp, doar că mai au o problema de rezolvat la Cârligei, după care vor lua și măsurile necesare în ceea ce privește drumul nostru. Eu m-am simțit nevoit să sun 2-3 persoane din sat, pentru a împrăștia noi materialul în mod voluntar( consider că dacă fiecare cetățean ar lua acest lucru drept exemplu, nu ar mai exista nicio groapa în comună)” spune Alex Ducu.

Comment here