Ultima Ora

08:27 Jefuite de tâlhari! O tânără s-a aruncat de la etajul 1

Două incidente aproape trase la indigo au avut loc, noaptea trecută, în Târgu-Jiu, polițiștii anunțând, în această dimineață, că fac cercetări pentru a identifica patru bărbați acuzați de tâlhărie. În fiecare caz în parte câte o tânără a sunat la 112 și a anunțat că este tâlhărită de 4 indivizi mascați. Una din fete a sărit pe geam pentru a se salva, ajungând la spital cu picioarele rupte. Acestea sunt suspectate că erau escorte, iar cei care le-ar fi tâlhărit erau clienți de-ai lor.

”În seara de 23 iunie a.c., în jurul orei 22.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați prin apelul 112, de o tânără, de 20 de ani, din comuna Ogrezeni, județul Giurgiu, despre faptul că, în timp ce se afla într-un apartament închiriat în regim hotelier, împreună cu alte două prietene, de 24, respectiv 30 de ani, ambele din Municipiul Giurgiu, 4 persoane necunoscute, care purtau măști și mănuși de protecție, pentru prevenirea COVID-19, ar fi pătruns, fără drept în locuință și, prin împingerea și bruscarea celor două tinere, de 24 și 30 de ani, le-ar fi luat suma de 800 lei.

Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că tânăra de 20 de ani, speriindu-se în momentul intrării persoanelor necunoscute în locuință, a sărit voluntar de pe geamul balconului, situat la etajul 1, suferind leziuni la nivelul membrului inferior drept, în zona genunchiului.

În aceeași seară, în jurul orei 22.50, polițiștii au fost sesizați, tot prin apelul 112, de o tânără de 20 de ani, din comuna Dascălu, județul Ilfov, despre faptul că, în timp ce se afla în municipiul Târgu-Jiu, într-o garsonieră închiriată în regim hotelier, patru persoane necunoscute, care purtau măști și mănuși de protecție pentru prevenirea COVID-19, ar fi pătruns, fără drept în locuință și, prin bruscarea sa, i-ar fi luat dintr-un sertar al mobilei suma de 1.000 lei.

La scurt timp după prima sesizare, polițiștii s-au deplasat la locul indicat și au demarat cercetările și căutările specifice, pentru identificarea celor patru persoane care s-ar face vinovate de săvârșirea faptelor.

În ambele cauze s-au întocmit dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care au avut loc faptele și identificarea celor bănuiți de săvârșirea acestora și luarea măsurilor legale față de ei” a transmis IPJ Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here