Ultima Ora

08:27 Fostul șef SRI Gorj, propus pentru un post de director la Universitate

Fostul șef al Serviciului Român de Informații Gorj, Cătălin Peptan, este propus pentru un post de director în cadrul Universității ”Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu, conform Pandurul. Colonel în rezervă, Peptan le predă acum studenților din Târgu-Jiu și Timișoara (Universitatea de Vest) cursuri despre securitate și intelligence.

În ședința din 17 septembrie, Consiliul de Administrație al UCB a avizat și a propus spre aprobare Senatului universității „solicitarea Facultății de Științe ale Educației, Drept și Administrație Publică privind numirea lect. univ. dr. Cătălin Peptan în funcția de director al Institutului de Politici Publice, Administrație și Științele Educației”.

Institutul este condus de rectorul Sorin Purec, iar, potrivit UCB, rolul acestuia este „de a îmbunătăţi managementul privind politicile publice, educaţionale și de a elabora politici şi strategii în domeniul educaţiei şi formării profesionale”.

Cătălin Peptan este licențiat în Inginerie și în Drept și a urmat un doctorat în științe tehnice. A ieșit la pensie în toamna lui 2017, la scurt timp după ce a fost mutat de la Timiș la șefia SRI Iași, mai notează Pandurul.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here