Ultima Ora

08:27 Adolescent, violat de un individ în baia unei săli de jocuri din Târgu-Jiu

Un bărbat, de 27 de ani, bănuit de viol și pornografie infantilă, a fost reținut, în urma activităților desfășurate de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Gorj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Gorj.

Din cercetări a reieșit că, la data de 23 septembrie 2019, acesta ar fi determinat, prin constrângere fizică și psihică, un minor, de 17 ani, să întrețină un act sexual cu el, în baia unei săli de jocuri din municipiul Târgu-Jiu.

Agresiunea sexuală ar fi fost surprinsă prin înregistrarea audio-video, cu un terminal mobil ce aparținea bărbatului bănuit, iar, ulterior, ar fi fost stocată pe respectivul terminal și distribuită prin intermediul rețelelor de socializare și aplicațiilor tip chat de comunicare, către diverse persoane.

La data de 18 mai a.c., bărbatul a fost reținut și introdus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj. La data de 19 mai, a fost prezentat Tribunalului Gorj, carea dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, a comunicat IPJ Gorj.

Comment here