Ultima Ora

08:25 Unul dintre cei mai apreciați primari din România, în vizită la Târgu-Jiu

Primarul din Oradea, Ilie Bolojan, s-a aflat, sâmbătă, la Târgu-Jiu, vizitând, alături de colegul său din PNL, edilul Marcel Romanescu, stadionul municipal și Sala Sporturilor.

Bolojan este unul dintre cei mai apreciați primari din țară, aflat la al treilea mandat. Sub conducerea sa, Oradea și-a schimbat radical fața, în ultimii ani. În 2019 a fost desemnată cel mai sigur şi eficient oraş din România, cu cea mai eficientă administraţie, cei mai veseli oameni şi singura localitate din ţara noastră care face parte din reţeaua oraşelor Art Nouveau. Oradea este campioană la atragerea de fonduri europene. În ciclul financiar 2007-2014 a atras 250 de milioane de euro, iar din 2014 până acum a atras sau e pe cale să atragă alte 350 de milioane de euro.

“De la primăriile din Austria a fost copiat conceptul de mall de servicii, primăria nu e doar o primărie, este un mall de servicii. Am convins companiile care livrează servicii să îşi facă puncte de încasare în primărie, iar cetăţenii îşi plătesc serviciile. Tot pentru o bună funcționare, pentru că angajații să nu meargă prin oraș să își cumpere mâncarea, să se piardă timp și să nu dea randament, pe de altă parte să aibă o hrană caldă, sub sala de lucru cu publicul e amenajată o sală de mese” declara, în urmă cu câteva luni, Ilie Bolojan la PRO TV.

La Târgu-Jiu, Bolojan a dorit să viziteze stadionul municipal și Sala Sporturilor.

„Am discutat inclusiv despre proiectele pe fonduri europene pe care le vom implementa la Târgu Jiu. Multe dintre măsurile care s-au luat la Oradea vor fi implementate și la noi. Este adevărat, astfel de schimbări nu se pot realiza peste noapte, dar am făcut pași importanți în această direcție. Am investit foarte mult în dezvoltarea municipiului și vom continua investițiile, mai ales în învățământ și infrastructură. Oradea este un bun exemplu pentru noi și ne putem folosi de experiența administrației de acolo”, a declarat primarul Marcel Romanescu, relatează Pandurul.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here