Ultima Ora

08:25 Fost primar, PETRECERE în plină epidemie de coronavirus

În plină epidemie de coronavirus, un club și un restaurant din zona centrală a municipiului Târgu-Jiu au organizat petreceri cu zeci de persoane, iar fostul primar Vasile Moșoiu, candidatul Pro România la Primăria Drăguțești, a făcut chef de ziua sa de naștere, în localul pe care-l deține în comună, relatează gorjeanul.ro.

A fost petrecere, vineri, într-un club din centrul Târgu Jiului, deși conform restricțiilor impuse de autorități, până la finalul săptămânii trecute, evenimentele culturale și de divertisment cu participarea a peste 100 de persoane, în spații închise, au fost suspendate până pe data de 31 martie. Sâmbătă, clubul respectiv a anunțat că va urma recomandările Ministerului Sănătății și va suspenda evenimentele de weekend, până pe 4 aprilie.

Vasile Moșoiu, candidatul Pro România la funcția de primar al comunei Drăguțești, și-a serbat ziua, în avans, sâmbătă seara, la fostul său restaurant ,,MVM” din localitate. Zeci de persoane au fost prezente la petrecerea organizată de Moșoiu, ignorând recomandările venite din partea autorităților în privința prevenirii răspândirii coronavirus.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here