Ultima Ora

08:24 GorjOnline: Femeie, posibil infectată cu COVID-19, decedată la SJU

O femeie, de 50 de ani, a decedat, duminică seara, în compartimentul de Terapie Intensivă amenajat în Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, după ce, cu o zi înainte, fusese transferată din Secția de Boli Infecțioase.

Conform gorjonline.ro, femeia fusese internată, în urmă cu câteva zile, într-un izolator, fiind suspectă de coronavirus, după ce a intrat în contact cu fiul său revenit în țară din Germania. Managerul SJU, Dumitru Vienescu, a declarat că rezultatul testării va veni, de la Craiova, cel mai probabil luni. În cazul în care rezultatul o să fie pozitiv, lucrurile devin extrem de grave, în contextul în care pacienta a fost plimbată pe holurile spitalului, până la etajul 1 al unității medicale.

”Nu avem rezultatul, am vorbit la Craiova și i-am rugat să ne dea rezultatul mâine (luni, 30 martie –n.r.). Era suspectă, fiind transferată din Boli Infecțioase în ATI, aici la parter. Sunt două paturi de ATI. E cu circuit separat, adică are o intrare special făcută pentru a nu intra cu pacienții cu suspiciuni în secțiile de ATI, adică să urce la etajul 1, cu liftul. Cred că e rampă. Nu știu exact acum”, a spus managerul SJU.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here